Zenith40 GNSS vevő (IP68) földmérőknek építőipari készülék

Galéria

A Zenith40 GNSS vevő a Novatel élvonalbeli technológiájával felvértezett, a PPP megoldást támogató GNSS antenna, mely a leg szigorúbb MIL szabványoknak is megfelel. Kiváló teljesítményt nyújt a terepi mérésekhez mind a négy műholdrendszer használatával és opcionális URH rádió kiépítéssel. A Zenith40 vevő és az X-PAD Ultimate CAD alapú terepi szoftver hatékony megoldás a mindennapokhoz és a szélsőséges körülményekhez egyaránt. A kiemelkedő megbízhatóságot (99,99%) és robosztus kivitelt a háttérben lévő Hexagon, Novatel, Lemo és Satel technológiák biztosítják.

 

Zenith40 

 

A Q-Lock™Pro technológia nagy biztonsággal képes követni az összes látható műholdat és közben rendszeres, független ellenőrzéseket végez annak érdekében, hogy még kihívást jelentő környezetben is (beépített terület, nagy lombozat) probléma mentesen működjön.

A Zenith40 GNSS vevő képes észlelni a GPS, GLONASS, GALILEO és a BEIDU jeleket egyaránt, így hosszú időre hatékony társa lehet a mindennapi munkái során!

A vevő hihetetlenűl masszív, kibírja a 2 méter magas antennabottal történő felborulást és a teljes elmerülést a víz alatt (IP68).

A beépített 3,7G (GSM/GPRS/UMTS) modemnek köszönhetően, bármilyen környezetben alkalmas az NTRIP technológia kiszolgálására, az integrált GSM antennának köszönhetően megbízható és biztonságos működést tesz lehetővé.

 

Quick-FIX - Inicializálás zavart, problémás észlelési környezetben:

A lombos erdei környezet illetve a beépített területek esetén tipikus probléma az inicializálási idő megnövekedése illetve a lebegő megoldások gyakori előfordulása. A GNSS gyártók számos eltérő módszert alkalmaznak, hogy az észlelések során minél nagyobb számban FIX pozíció számítást lehessen elérni. A környezeti feltételek és a különböző légköri problémák (elsősorban az ionoszférikus hatások) nagyfokú bizonytalanságot jelentenek a pozicionálásban, ennek elenére egy korszerű eszköztől megkövetelhető, hogy képes legyen megbírkózni ezzel, adjon hatékony megoldást az inicializálási problémákra. A GeoMax Zenith25 GNSS vevő képes a fenti környezetben, a leírt problémák között is nagy számban Quick-FIX inicializálást végezni, mely lényegesen megbízhatóbban szolgáltat 10-20 cm nagyságrendű pozíciót mint a lebegő megoldások vagy mint az átlagos paraméterekkel rendelkező GNSS  eszközök.

 

Zenith40 GNSS - főbb jellemzők:

  • 555 csatornás Novatel technológia
  • Megbízhatóság 99,99%
  • GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, NaviC, SBAS rendszerek használata
  • Precise Point Positioning (PPP) - TerraStar C Pro
  • 5 Hz, 20 Hz (opcionális)
  • 4G LTE modem
  • Beépített URH rádió (opcionális)
  • QR kód támogatás
  • Magas minőségű összetevők: Hexagon, Novatel, Lemo, Satel
  • CAD alaú terepi szoftver - X-PAD Ultimate - Android, X-PAD Survey - WinMobile

 

Amennyiben szeretne rendszeresen információkat kapni a GeoMax termékekkel kapcsolatban

 iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 Lábléc